VEGAN BURGER BROTHERS OSS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 27 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vegan Burger Brothers Oss. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2024 om 15:09 Burger echt fantastisch! Friet helaas wat droog maar we proberen het gewoon nog een keer
21 apr 2024 om 19:46 De vorige keer wel goede ervaring maar dit sloeg nergens op. De hoeveelheid friet was veeeel minder dan vorige keer. Misschien een weegschaal gebruiken bij het klaarmaken? De vega kipburger was ook compleet droog gebakken, echt niet weg te krijgen.
7 apr 2024 om 8:13 Kapsalon was erg lekker echter de burger die we hadden was een beetje smaakloos en sompig. Bezorging was snel.
18 mrt 2024 om 22:45 Eten was zeer snel bezorgd en het eten was echt mega lekker! Zeker een aanrader :)
1 feb 2024 om 20:59 Bestelling was makkelijk en duidelijk. Bezorging was sneller dan vooraf aangegeven tijd. Eten was erg goed van smaakt en nog goed warm bij levering
5 jan 2024 om 12:22 In de maand van de vegan challenge is een vegan restaurant een rots in de branding. Dat er een veganuary actie was maakt het nog beter. Als ik dit volhoud, doen we dan een vegabruary? De burgers waren prima. Niet exact gelijk aan de vleesvariant.
1 dec 2023 om 19:19 Gewoon prima, eindelijk goede vegetarische producten.
24 nov 2023 om 20:21 Eten was oké, in verhouding wel prijzig. Klein foutje met bezorging, is netjes opgelost.
17 nov 2023 om 15:51 Was echt lekker, echt een aanrader
11 sep 2023 om 19:33 Super lekker en goed eten. Hier ga ik vaker bestellen
16 jul 2023 om 18:09 Een vegan tent waar ei en lactose in de allergieën vermeld staat is dus niet vegan. Ze hebben 1 burger die voor zover ik kan zien echt vegan is en de kapsalon. Maar de kapsalon is wel echt lekker. De bezorging was goed. Maar let op wat je besteld!